Válassza az Oldal lehetőségetmi a netfone szolgáltatásait és készülékeit értékesítjük

A Mobilháló Franchise partnereként
lakossági és üzleti mobil tarifacsomagokat tudunk ajánlani.
Felejtsd el a sorban állást! A szerződéseket online kötjük.

LEGKEDVELTEBB LAKOSSÁGI KORLÁTLAN CSOMAGJAINK

Korlátlan beszélgetés minden belföldi normál vezetékes és mobil irányba,
100 db ingyen sms-sel (további sms-ek díja 25.-Ft/db)
Utazás jellegű EU Roamingban is használható.
Lakossági korlátlan beszélgetés - 200MB net
Lakossági korlátlan beszélgetés - 4GB net

Megtetszett valamelyik csomag? Küldj üzenetet nekem a Kapcsolat oldalon, hogy átbeszélhessük a részleteket.

*Az összes Lakossági csomagnál az árak Bruttó árak, és már tartalmazzák a 600.-Ft-os E-pack kedvezményt

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Nincs más dolgod, mint hogy az adatok felvételénél megmondod, hogy melyik szolgáltatótól melyik telefonszámot szeretnéd áthozni, és a számhordozást mi intézzük helyetted.

Általában egy hét, de ha a nálunk leadott adatok pontosan megegyeznek az előző szolgáltatónál lévő adatokkal, akkor néhány nap is elég lehet. Ha sürgősen szeretnél váltani, akkor célszerű tőlük egy adategyeztetést kérni, és rögtön azzal indítani a számhordozást.

A legtöbb szolgáltató valóban korlátlannak hirdeti a hálózaton belüli korlátlanságot is, nálunk viszont a korlátlan beszélgetés valódi korlátlanságot jelent, hiszen minden alapdíjas vonalas és mobilhálózatba korlátlanul tudsz telefonálni a tarifacsomagtól függően hazai vagy EU-s irányba.

A korlátlan mobilnettel rendelkező csomagunk mobiltelefonon történő személyes felhasználásra érvényes. Tehát vezetékes vagy mobilnet kiváltására, idegenekkel való folyamatos megosztásra, non-stop videózásra nem alkalmas.

A lebeszélhetőség a belföldi normál vezetékes és mobil hívásirányokra értendő. Nem tartoznak ide a “színes” számok, a tudakozó, a 3 számjegyű hívószámok, az emelt díjas számok, a nemzetközi hívások.

A Netfone-nál nincs plusz díj akkor, ha hűségnélküli szerződést kötsz.

Természetesen megoldható a csomagváltás. Ráadásul nem terhelünk téged külön költséggel ezért.

Amennyiben vállalod, hogy bankkártyával, utalással vagy csoportos beszedési megbízással fizeted a havi számláidat, megfelel számodra, hogyha e-számlát küldünk email-ben papír alapú számla helyett, és mindig a fizetési határidő lejárta előtt befizeted a számláidat, akkor 600.-Ft-os kedvezményt kapsz a tarifacsomag teljes árából.

Igen, megoldható a csekkes fizetés. Ebben az esetben nem tudsz élni az 600.-Ft-os e-pack kedvezménnyel. Minden hónapban postán küldjük számodra a számlát és a csekket.

 

A GLS futárszolgálat viszi ki az általad megadott címre a sim kártyát. Ennek díja 1.490.-Ft, amit a futárnak készpénzben kell kifizetned. Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben valaki át tudja venni a sim kártyát, mert a GLS 8-17 óra között kézbesíti a csomagot.

A Netfone.hu oldalon az ügyfélkapu menüpontra kattintva be tudsz lépni a saját Netfone-os felületedre, ahol láthatod a számláidon kívül a saját adataidat is, sőt a bankkártyáddal ki is tudod itt fizetni a számládat.

A szerződéskötést követően kapsz egy sms-t a Netfone-tól, amiben láthatod a Netfone-os azonosító számodat (ezt kell beírni a felhasználónévhez) és egy ideiglenes jelszót. A felületre történő belépéskor változtasd meg a jelszavadat egy olyanra, amit könnyen meg tudsz jegyezni. Fontos! Az sms megérkezése után 48 óra áll a rendelkezésedre, hogy az ideiglenes jelszót megváltoztasd, mert utána nem fog beengedni már a rendszer (az ugyfelszolgalat@netfone.hu email címre kell írni, ha szükséged van új jelszóra).

Igen, minden hónapban 10-e körül érkezik az sms és email-ben a számla ha nem csekken fizetsz. Csekkes fizetés esetén a számla a csekkel együtt érkezik 10-e után.

Igen, ha korlátlan beszélgetésű csomagot választottál, a számlád minden hónapban azonos összeget fog tartalmazni a választott csomagnak megfelelően, hiszen minden hónapban az adott hónapot kell kifizetni.

Kivéve:

  • ha az előző hónapban vásároltál az internetedhez plusz adatmennyiséget,
  • ha az előző hónapban mobil parkolást vettél igénybe
  • ha az előző hónapban emelt díjas sms-t küldtél vagy emelt díjas hívást kezdeményeztél
  • ha az előző hónapban nemzetközi számra küldtél sms-t vagy nemzetközi számot hívtál
  • ha az előző hónapban 100-nál több sms-t küldtél 
  • az első hónapban magasabb lehet ez az összeg, hiszen az előző havi tört hónap rész számláját is ehhez teszik hozzá, ha 15-e után kötöttél szerződést.
  • az első hónapban alacsonyabb is lehet ez az összeg, pl. ha 15-e előtt kötötted a szerződést, akkor nem a teljes hónapról küldi ki neked a cég a számlát.

Kizárólag kártyafüggetlen telefonokban lehet használni a Netfone sim kártyáját, ezért mielőtt beletennéd, ki kell kódoltatni a telefont. El kell kérni a hálózat feloldó kódot attól a szolgáltatótól, ahol a telefon meg lett vásárolva.

A Telekom és a Vodafone tornyait használjuk, a lefedettség szinte országos.

A sim kártya kiküldésekor kapsz egy levelet az átállás időpontjáról. Ez az időablak, ami általában valamelyik hétköznapra esik, este 20-24 óra között. Amikor azt észleled, hogy nem tudsz hívást kezdeményezni a régi sim kártyáddal (kiírja a telefonod, hogy nincs  hálózat), akkor cseréld ki az új sim kártyádra, és onnantól kezdve már ezt tudod használni. Fontos! a sim kártyán lévő adataidat feltétlenül mentsd le a telefonodra vagy más helyre mielőtt megtörténne az átállás, különben azokat már nem fogod tudni használni.

Igen, 80%-os és 100%-os adatfelhasználás után kapsz egy értesítést sms-ben, és a 2. sms-sel egyidőben leállítják az internetszolgálatást. Ha szeretnéd, vásárolhatsz hozzá internet adatmennyiséget.