M. Szendrey Piroska
M. Szendrey Piroska vagyok, és üzletépítéssel foglalkozom.

Folyamatosan olyan embereket keresek fel, akik határozottan eldöntötték, hogy változtatni akarnak az életükön, mert rájöttek arra, hogy ahogy most élnek, az nem vezet előre. Nekik mutatok utat, őket segítem és tanítom meg arra, hogyan tudnak egy szebb jövőt teremteni maguknak.

 

Mi vezetett ahhoz, hogy egy másik utat keressek?

Mindig is éreztem, hogy az alkalmazotti lét nem az én világom. Soha nem értettem, miért kell bent ülni egy munkahelyen, ha kézzel fogható munkát nem lehet végezni. Nagyon nehezen viseltem el, hogy megvan kötve a kezem, a kreativitásomat sem tudom kiélni, a munka hatékonyságára vonatkozó javaslataimat nem igazán sikerült véghez vinnem.

Egy idő után rájöttem, hogy sajnálom az időmet bent tölteni a munkahelyemen, hiszen nincs lehetőségem fejlődésre, ráadásul a munkahelyre  való utazás is rengeteg időmet elvette. Összességében ez vezetett oda, hogy  a rendszerváltást követően úgy döntöttem, hogy inkább a saját lábamra állok, és kiváltottam nagy lelkesen az egyéni vállalkozói igazolványomat.

Mindig is érdekeltek a pénzügyek, ezért belevágtam mindenbe, aminek köze volt a befektetésekhez. Voltam pénzügyi tanácsadó, ingatlanközvetítő, és még könyveket is árultam különböző tőzsdét oktató cégeknél, csakhogy egy kis tudást magamba szívjak.

Elmondhatom magamról, hogy amibe belefogtam, azt többé-kevésbé sikerre is vittem, mégis kezdtem azt érezni, hogy egyéni vállalkozóként egy napra nem elég a 24 óra.

 

Mintha ez kiült volna az arcomra…

…hamarosan rám találtak különböző mlm cégek képviselői. Látták rajtam, hogy keresem a lehetőséget egy jobb élet irányába. Némelyik céghez csatlakoztam is. Sajnos, egyiknél sem találtam meg a számításaimat.

Ma már azt mondanám, hogy a hagyományos hálózatépítésben nem igazán tudtam sikereket elérni, és bevallom, nem is szívesen végeztem, inkább csak fogyasztó voltam. Legbelül, azonban ott motoszkált bennem a kisördög, hogy mi van, ha mégis az mlm hozza meg számomra az oly annyira vágyott szabadságot?

Az áttörést végül az hozta, amikor rájöttem, hogy ma már a XXI. századi eszközöket is használnunk kell ahhoz, hogy kiugró sikereket tudjunk elérni. Több weboldalt is elkészítettem az üzletem felfuttatásához és természetesen a közösségi médiában is egyre inkább kezdtem jelen lenni, pedig ha akkor ismertél volna, tudtad volna, hogy ez mennyire távol állt tőlem…

Ma már nem dolgozom aktívan ennél a cégnél, de néhány év alatt sikerült egy akkora üzletet felépítenem, hogy még ma is van belőle folyamatosan jövedelmem. Hálás vagyok azért, amit ettől az üzlettől kaptam, hiszen itt tanultam meg az értékesítés csínját-bínját, az emberekkel való bánásmódot, a csapatban dolgozást.

Itt értettem meg először, hogy ez az üzlet egyáltalán nem csak a pénzről szól, ahogy mondani szokták. Sokkal inkább szól a kitartásról, a fegyelmezettségről, a barátságokról, a csapatmunkáról, arról a szeretetről, amit az üzlettársaktól kapunk, arról ahogy együtt örülünk egymás sikereinek, és ahogy haladunk előre egymást segítve…

 

Nemrégiben megint rám talált egy lehetőség!

Örömmel tölt el az, hogy az értékesítés  terén gyűjtött tapasztalataimat itt is kamatoztathatom épp úgy, mint az online marketing terén szerzett gyakorlatomat.

Hogy miért fordultam megint ebbe az irányba? Azért mert úgy gondoltam, hogy a telekommunikáció ma az egyik legjobban fejlődő ágazat, az általam választott cég szolgáltatásainak egyediségével biztosítja számunkra a sikert, a marketing terve pedig garantálja, hogy az álmaink valóra váljanak, hiszen egy valódi passzív jövedelmet építhetünk ki.

Én biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztam, egy olyan döntést, amivel nem csak saját magam, de gyermekeim jövőjét is megalapozhatom.

 

Te mikor döntesz? Az üzleti bemutatónkhoz Kattints ide

 

„Ha nem indulunk el, akkor biztosan nem fogunk megérkezni.” Zig Ziglar